“Mosques al mirador dels Maristes” de Miquel Feixas, 1er premi de la categoria General del 27è Concurs de Fotografia Naturalista

Un total de 628 fotografies han participat a la 27ena edició del Concurs de Fotografia Naturalista. Aquesta edició destaca per la seva conversió a Instagram, amb l’objectiu d’aprofitar els beneficis de les noves tecnologies i facilitar la participació de totes les persones interessades en la fotografia naturalista, expertes o amateurs, i la creació d’una nova categoria, Mobilitat Sostenible.

Per categories, s’han presentat 297 fotografies a la categoria General, 155 a la categoria Aigua, Natura i Costa Brava, 88 a la categoria Mobilitat Sostenible, 52 a la categoria Riu Ter i 36 fotografies a la categoria foto denúncia.

Categoria General: PRIMER PREMI, de 400 €, trofeu i diploma a la fotografia titulada: “Mosques al mirador dels Maristes” de Miquel Feixas.

Categoria Foto denúncia: PRIMER PREMI, 100 euros i diploma a la fotografia titulada: “Danys col·laterals” d’Eduard Marquès.

Categoria Aigua, Natura i Costa Brava: PRIMER PREMI, 400 euros i diploma a la fotografia titulada: “Benvinguts al meu món” de Robert Fernández. SEGON PREMI, 200 euros i diploma a la fotografia titulada: “Que bé que s’està a l’aigua!” de Carme Saurina.

Categoria Riu Ter: PRIMER PREMI, 200 euros i diploma a la fotografia titulada: “El Ter carregat” de Núria Sabater. SEGON PREMI, 150 euros i diploma a la fotografia titulada: “Reflexos a l’Onyar” de Miquel Feixas. TERCER PREMI, 100 euros i diploma a la fotografia titulada: “Pollancredes II” d’Eduard Marquès.

Categoria Mobilitat sostenible: PRIMER PREMI, 400 euros materialitzats en una bici urbana a la fotografia titulada: “Fent camí” de Núria Roura.

El jurat que ha fet la selecció de les 25 fotografies finalistes i premiades ha estat format per Claudi Valentí (fotògraf professional), Alba Casals (naturalista i fotògrafa), Xavier Quintana (soci de l’Associació de Naturalistes de Girona), Ponç Feliu (membre del Consorci del Ter) i Judit Iglesias (membre de la Plataforma Mou-te en Bici).

El Concurs de Fotografia Naturalista està organitzat per l’Associació de Naturalistes de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consorci Costa Brava, el Consorci del Ter i la Plataforma Mou-te en Bici.