“Reposando por duplicado” de Pedro Sepúlveda, ha estat el 1er premi de la categoria General d’aquesta edició

Descobreix les fotografies guanyadores del 29è Concurs de Fotografia Naturalista

El concurs de fotografia naturalista de l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG), consolidat amb una trajectòria de 29 edicions, vol difondre i protegir la natura a través de la fotografia.

“Reposando por duplicado” de Pedro Sepúlveda, ha estat el 1er premi de la categoria General d’aquesta edició. Les fotografies guanyadores i finalistes es poden veure exposades fins el 30 de maig al Centre Cívic Santa Eugènia (c. Santa Eugenia, 146, Girona). L’acte d’inauguració tindrà lloc el 17 de maig a les 19.30h.

En aquesta edició, per categories s’han presentat 162 fotografies a la categoria General, 88 a la categoria Aigua, Natura i Costa Brava, 53 a la categoria Riu Ter, 36 a la categoria Mobilitat Sostenible, 34 fotografies a la categoria Foto Denúncia i 30 a la nova categoria Vies Verdes.

Com a novetat en aquesta edició, s’ha incorporat la categoria Vies Verdes, que premia les fotografies que reflecteixen situacions vinculades al senderisme i/o al cicloturisme, en qualsevol dels usos habituals de les vies verdes.

Les fotografies guanyadores i finalistes d’aquesta 29a edició es poden veure aquí.

El Concurs de fotografia naturalista està organitzat per l’Associació de Naturalistes de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consorci Costa Brava i el Consorci del Ter, el Consorci de les Vies Verdes i la Plataforma Mou-te en bici. A més, compta amb la col·laboració d’AEFONA, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Galeria 35, Picapedrers i Marbristes Balliu, Microgestió, el portal www.fotonatura.org, Impremta Pagès, i la Generalitat de Catalunya a Girona.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.