CONCURS

El Concurs de Fotografia Naturalista que organitza anualment l’Associació de Naturalistes de Girona (ANG) és obert a la participació de qualsevol persona, aficionada o professional. El concurs, consolidat amb una trajectòria de 29 edicions, manté la finalitat de “crear una finestra al món” per valorar i estimar el nostre entorn més immediat i, alhora, els espais més allunyats de la terra per poder-los preservar.

Conèixer i admirar la bellesa d’aquestes imatges és el vehicle per tal d’afavorir la sensibilització, la cura i el respecte cap a la natura, i millorar així la protecció dels entorns naturals.

Les sis categories del concurs són: General; Aigua, Natura i Costa Brava; Foto denúncia; Riu Ter; Vies Verdes i Mobilitat sostenible. Consulta les nostres bases aquí.

El Concurs de Fotografia Naturalista està organitzat per l’Associació de Naturalistes de Girona, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, el Consorci Costa Brava, el Consorci del Ter, el Consorci de les Vies Verdes de Girona, i la Plataforma Mou-te en Bici. Compta amb la col·laboració d’AEFONA, la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, Picapedrers i Marbristes Balliu, l’Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista de Girona, Galeria 35, Microgestió, el portal www.fotonatura.org, Impremta Pagès,  i la Generalitat de Catalunya.

1r Premi Categoria General 2010: Aufranys duna i ombres a lor (Oriol Alamany)
1r Premi Categoria General 2010: Aufranys duna i ombres a lor (Oriol Alamany)